Παρουσίαση Εγκαταστάσεων

Οι άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.400 τ.μ. απευθύνονται σε κάθε σύγχρονο επισκέπτη κέντρων ευεξίας και spa. Καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις όλων των πελατών, ενώ η λειτουργία τους είναι φιλική προς το περιβάλλον κάνοντας χρήση της ηλιακής ενέργειας και της γεωθερμίας.

Πισίνες Υδροθεραπείας & Θαλασσοθεραπείας

Ανακαλύψτε τις πανάρχαιες θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Καταπολεμήστε τους χρόνιους μυικούς πόνους, τις διάφορες παθήσεις του σκελετικού συστήματος, την πνευματική και μυική κόπωση μέσω των προγραμμάτων θαλασσοθεραπείας και υδροθεραπείας που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις μας, με τη συνεχή επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Ακολουθήστε τον κύκλο υδροθεραπείας & θαλασσοθεραπείας: ξεκινήστε από την κεντρική πισίνα με θαλασσινό νερό, τα 11 υδροτζέτ, συνεχίστε στη πισίνα με τα 6 κρεβάτια εξοπλισμένα με αερο-Jet και γλυκό νερό και χαλαρώστε απόλυτα στη μικρή πισίνα με τα υδρο jet για τα πόδια και την πλάτη. Τέλος απολαύστε ένα αναζωογονητικό ρόφημα στο χώρο χαλάρωσης με το αίθριο και το φυσικό φως. Επίσης προσφέρονται ειδικά εξειδικευμένα ατομικά ή ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης με ειδικά μηχανήματα γυμναστικής στο νερό, με την επίβλεψη εξειδικευμένου γυμναστή.

Καμπίνες Θεραπειών

Απολαύστε μοναδικές και αυθεντικές στιγμές spa & ευεξίας στις πλήρως εξοπλισμένες, με απλή και λιτή διακόσμηση, θεματικές καμπίνες. Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς το περιβάλλον που επιθυμείτε είτε επιλέγοντας μόνοι σας την ένταση του φωτός και της μουσικής, είτε απολαμβάνοντας το φυσικό φως που διαθέτουν και την πρόσβαση στον εξωτερικό κήπο με καταρράκτες και θέα τον Θρακικό ουρανό. Στις καμπίνες θεραπειών περιλαμβάνονται μία Junior Suite, δύο ατομικές μπανιέρες θαλασσοθεραπείας, ένα Rashul Mud Bath, ένα Wet Table, ένα εργονομικό ντους ψιλής βροχής με θαλασσινό νερό και μία θεματική καμπίνα για θεραπείες Shiatsu, Thai, Ρεφλεξολογία.

Thermal Spa Suite

Η απόλυτη εμπειρία Spa είναι μία αναπαράσταση του αρχαίου ελληνορωμαϊκού λουτρού. Ακολουθώντας την προοδευτικότητα στην θερμοκρασία η εμπειρία αποτελείται από:

Caldarium: με θερμοκρασία 40-45 0C και υγρασία 60% προετοιμάζει το σώμα για να δεχτεί υψηλότερες θερμοκρασίες και βοηθάει αποτελεσματικά να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και στο αναπνευστικό. Είναι χωρητικότητας 15 ατόμων με ψηφίδα και πρόσοψη με τζάμι.

4 L ifestyle S howers: απολαύστε τέσσερα διαφορετικά είδη ντους με ποικιλία από εφέ του νερού με διαφορετική ένταση και θερμοκρασίες. Σκοπός είναι να διεγείρει, να τονώσει και να ανανεώσει το σώμα και το πνεύμα.

Bio Sauna: με θερμοκρασία 75-85 0C και υγρασία 45-55% προσφέρει ένα πολύ ζεστό περιβάλλον όπου προκαλείται αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, αίσθημα χαλάρωσης και αποβολή των τοξίνων του σώματος.

Aroma Steam Bath: με θερμοκρασία 55-60 0C και 100% υγρασία δημιουργεί ένα ζεστό και αρωματικό περιβάλλον όπου η έκχυση αιθέριων ελαίων βοηθάει στην χαλάρωση των μυών, στην διέγερση του κυκλοφορικού, στην ανακούφιση από πόνους ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τόνωση και άμυνα στην αϋπνία και στο στρες.

Ice Fountain: μηχανή πάγου που βοηθάει στη διέγερση του κυκλοφορικού, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην αναζωογόνηση μεταξύ των θερμών εμπειριών.

Ποδόλουτρα Kneipp: ανατομικός πάγκος με ψηφίδα όπου διαθέτει τρεις (3) θέσεις με λεκάνη με jet νερού όπου η εναλλαγή, κρύου (10 0C) και ζεστού (38 0C) νερού βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και προφυλάσσει από τους κιρσούς και τη φλεβίτιδα.

Euphoria Spa Suite

Ένας μικρόκοσμος του Spa. Προτείνεται για ιδιωτικές, μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον αυθεντικό, ζεστό και μοντέρνο όπου ο επισκέπτης μπορεί να το απολαύσει μόνος του ή με παρέα, να το προσφέρει ως δώρο ή ακόμα και για μια επαγγελματική συνάντηση. Η πλήρως εξοπλισμένη σουίτα περιέχει Hamam και Sauna για τρία άτομα, lifestyle shower δύο ατόμων, jacuzzi 4 ατόμων, χώρο χαλάρωσης με ανατομικές θερμαινόμενες ξαπλώστρες, ιδιωτικά ξεχωριστά αποδυτήρια με όλες τις παροχές και 2 κρεβάτια θεραπειών.

Γυμναστήριο, Pilates Studio, Κυκλική Προπόνηση, Kinesis Wall

Τόνωση, ισορροπία και δύναμη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για ένα υγιές σώμα. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον με φυσικό φως και θέα στον κήπο προσφέρονται σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής, Studio Pilates, κυκλική προπόνηση με τα αερουδραυλικά μηχανήματα της Technogym και προσωπική εκγύμναση με το Kinesis Wall. Οι επαγγελματίες γυμναστές προσφέρουν ολιστική προσέγγιση με προσωποποιημένα προγράμματα που έχουν σκοπό την σωματική ευεξία και υγεία.

Nature Garden Lounge Area

Ολοκληρώστε την απόλυτη εμπειρία Spa σε ένα ειδικό διαμορφωμένο χώρο με ατομικές αναπαυτικές ξαπλώστρες, απαλή μουσική, βιβλιοθήκη, επιλογή από φυσικά είδη τσαγιού και με φυσικό φως.

Σαλόνι Ομορφιάς

Για να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη φυσική ομορφιά δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο όπου προσφέρονται υπηρεσίες και προϊόντα για τέλεια άκρα και λαμπερά μαλλιά.

Φωτογραφίες

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -