Θεραπείες & Υπηρεσίες

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει με ενθουσιασμό, διάθεση και επιστημονική γνώση, προσωποποιημένες θεραπείες και υπηρεσίες.

Θεραπείες προσώπου και σώματος

Οι θεραπείες προσώπου και σώματος συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές με τη βοήθεια εξειδικευμένων προϊόντων θαλασσοθεραπείας και spa. Η εφαρμογή τους γίνεται με φυσικό τρόπο, έτσι ώστε να δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα παρέχουν σωματική και πνευματική ισορροπία ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

To Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa , συνεργάζεται αποκλειστικά με την Γαλλική Εταιρεία PHYTOMER η οποία, για περισσότερο από 40 χρόνια, είναι η εταιρεία ηγέτης στην θαλάσσια βιοτεχνολογία.

Εξειδικευμένη στην επαγγελματική περιποίηση, με προηγμένη έρευνα, είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή της ποιότητα και το εύρος των καινοτομιών της. Περισσότεροι από 20 επιστήμονες, ειδικοί στην βιολογία του δέρματος και στην καλλιέργεια των κυττάρων, ανακαλύπτουν και προάγουν μια εντελώς νέα γενιά συστατικών με επαναστατικές εφαρμογές στην κοσμητική, χωρίς την χρήση χημικών ή συνθετικών προϊόντων.

Οι θεραπείες της PHYTOMER χάρη στην ασύγκριτη τεχνογνωσία της, διακρίνονται από πρωτότυπα, δραστικά και εξατομικευμένα πρωτόκολλα σε πλήρη αρμονία με την ολιστική ευεξία του Spa .

Ελκυστικές, απόλυτα χαλαρωτικές και ιδιαίτερα αποτελεσματικές, οι φροντίδες προσώπου και σώματος της PHYTOMER , αποδίδουν στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα οφέλη του θαλάσσιου κόσμου, απαντούν με ακρίβεια σε όλες τις ανάγκες του δέρματος και του σώματος, και προσκαλούν στην ευεξία και στην υγιή, φυσική και διαχρονική ομορφιά.

 • Θεραπείες a la carte
 • Πακέτα θεραπειών

Spa@home

Το Open Retail Shop προσφέρει μοναδικά δώρα και προϊόντα ομορφιάς για τον άνδρα και τη γυναίκα. Οι θεραπευτές και οι σύμβουλοι ευεξίας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα και τη συνταγή ομορφιάς που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα οφέλη της θεραπείας αφού φύγετε από το Thalasso & Wellness Spa.

Η Anne Semonin παρέχει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών φυτικών προϊόντων σχεδιασμένα για κάθε τύπο δέρματος δίνοντας φροντίδα και λάμψη. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν καθαριστικά προσώπου, κρέμες προσώπου και σώματος, μάσκες, ειδικούς ορούς, λάσπες και φύκια για το σώμα, λοσιόν για κάθε τύπο δέρματος και ειδικά προϊόντα για τα μάτια και τα χείλια.

Γυμναστική & Ζωή

Ζήσε καλύτερα μέσα από έναν συνδυασμό άσκησης, διατροφής και ομορφιάς για μια ολιστική προσέγγιση στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Αφού περάσετε από το απαραίτητο Health Assessment οι σύμβουλοι ευεξίας (ιατρός, διατροφολόγος και γυμναστής/ρια) θα καταρτίσουν το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ολιστικής ευεξίας που θα περιλαμβάνει συνεχή επιστημονική παρακολούθηση και αξιολόγηση.

Υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής

Το Thalasso & Wellness Spa συνεργάζεται αποκλειστικά με έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς για να προσφέρει επιστημονική προσέγγιση, εφαρμογή και αξιολόγηση σε κάθε πελάτη ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις του. Σύγχρονα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής (IPL, Ραδιοσυχνότητες και Velashape ΙΙ) που εφαρμόζονται με την παρουσία ιατρού, προσφέρουν γρήγορα και επιστημονικά αποτελέσματα.

Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση, εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων μέσω θεραπειών για αδυνάτισμα, σύσφιξη και αντιγήρανση, καταρτίζονται μετά από αξιολόγηση και απευθύνονται σε όλους τους πελάτες που θέλουν ένα καλύτερο σώμα ή έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής. Πρόληψη και αξιολόγηση είναι οι δύο βασικές έννοιες στη σύγχρονη προσέγγιση της έννοιας ευεξίας.

Συγκεκριμένα:

Α) SRA & ST – Φωτοανάπλαση & Σύσφιξη, Τόνωση

Απαλλαγείτε από κηλίδες ή πανάδες με την εφαρμογή IPL – Φωτοανάπλαση και διορθώστε τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σας με την εφαρμογή ST – Σύσφιγξη. Πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας προηγείται εξέταση από ειδικό δερματολόγο καθώς και αξιολόγηση κατά τη διάρκεια και το τέλος των συνεδριών. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 3-4 εβδομάδες και μετά από 4 μήνες γίνεται μία συνεδρία συντήρησης.

Β) VELA SHAPE II – Αδυνάτισμα, Σύσφιξη & Κυταρρίτιδα

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο αδυνάτισμα. Μέσα σε 5 συνεδρίες ο συνδυασμός διπολικής ραδιοσυχνότητας – υπερύθρων – αρνητικής πίεσης με αναρρόφηση και μηχανικό μασάζ επιφέρει χάσιμο πόντων από τα επίμαχα σημεία, σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας. Οι συνεδρίες γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Στη συνέχεια γίνεται συντήρηση μία φορά καθε 3 μήνες. Πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας προηγείται εξέταση από ειδικό δερματολόγο καθώς και αξιολόγηση κατά τη διάρκεια και το τέλος των συνεδριών. Επίσκεψη στο διατροφολόγο για εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής πριν και μετά τις συνεδρίες με τις ανάλογες αναλύσεις (ύψος, βάρος, λιπομέτρηση).

Εργασιακή Ευεξία

Η παραγωγική διαδικασία είναι σκληρή και απαιτεί ικανότητες σταθερές στο χρόνο. Με την καθιστική ζωή και την μειωμένη σωματική δραστηριότητα, η φθορά των συστημάτων του οργανισμού είναι αναπόφευκτη. Η συμμετοχή των εργαζομένων σε δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό την άθληση, την ευεξία και την υγεία τους έχει πλεονεκτήματα και για την εταιρεία και για τον εργαζόμενο. Συγκεκριμένα:

Για την εταιρεία
 • Μειώνονται οι απουσίες των υπαλλήλων λόγω ασθένειας.
 • Μειώνεται το κόστος υγειονομικής περίθαλψης της εταιρίας για τον κάθε εργαζόμενο.
 • Μειώνεται το κόστος αποζημιώσεων των εταιριών.
 • Αυξάνεται η παραγωγικότητα των εργαζομένων.
 • Αυξάνεται ο χρόνος παραμονής των εργαζομένων στο χώρο της εταιρίας.
 • Αυξάνεται η διατηρησιμότητα των ικανών στελεχών της εταιρίας.
 • Μειώνονται οι πιθανότητες πρόκλησης τραυματισμών και χρόνιων νοσημάτων.
Για τον εργαζόμενο
 • Βελτιώνει την ποιότητα ζωής.
 • Αυξάνει την αυτοπεποίθηση των εργαζόμενων και βοηθά ένάντι στην κατάθλιψη.
 • Βελτιώνει την στάση του σώματος και την εμφάνιση.
 • Μειώνει το άγχος και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.
 • Αυξάνει την αντοχή σε διάφορες ασθένειες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Αποτρέπει τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος και βοηθά στην αύξηση οστικής πυκνότητας.
 • Αποτρέπει τυχόν ενοχλήσεις στην σπονδυλική στήλη.
 • Μειώνει τις συνέπειες του γήρατος.

Φωτογραφίες

- - - - - - - - - - - -