SPA Πρότυπα Συμπεριφοράς

Για την καλύτερη δυνατή άνεση, ασφάλεια και χαλάρωση όλων των πελατών μας, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες καθόλη τη διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Thalasso & Wellness Spa.

Το Thalasso & Wellness Spa είναι ένας χώρος απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους πελάτες και επισκέπτες μας να συζητάνε και να μιλάνε χαμηλόφωνα. Παρακαλούμε να κλείνετε τα κινητά τηλέφωνα και να τα τοποθετείτε στο ερμάριό σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Spa. Να αποφύγετε να κάνετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαγητού τουλάχιστον 2 ώρες πριν τις θεραπείες ή τα προγράμματά σας. Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους του Thalasso & Wellness Spa.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10.00πμ μέχρι 10.00μμ. Σάββατο 10.00 μέχρι 21.00 & Κυριακή & Αργίες 11.00πμ μέχρι 19.00μμ Οι θεραπείες πραγματοποιούνται από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Η χρήση των εγκαταστάσεων και η κράτηση θεραπειών εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα, η οποία αλλάζει στις ώρες λειτουργίας του Spa.

Ξενάγηση στο Spa: Πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού και σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Spa.

Ακυρώσεις: Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι αδύνατο να προσέλθετε στο ραντεβού σας λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τη ρεσεψιόν του Spa 4 ώρες πριν για ακύρωση του ραντεβού σας για a la carte θεραπείες και 24 ώρες πριν για πακέτα, αλλιώς θα γίνει 50% χρέωση τις τιμής της θεραπείας ή του πακέτου. Η μη ειδοποίηση και εμφάνιση στο ραντεβού σας σημαίνει κανονική χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα.

Κρατήσεις: Σας προτείνουμε να προγραμματίζετε έγκαιρα τα ραντεβού σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για κρατήσεις παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 25510 89711.

Λίστα Αναμονής: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη ώρα για θεραπεία που μας ζητήσατε τότε μπαίνετε στη λίστα αναμονής και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις υπάρξει διαθέσιμη ώρα.

Όριο Ηλικίας: Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα από 16 ετών και πάνω σε όλους τους χώρους του Thalasso & Wellness Spa.

Κατά την άφιξη: Σας συνιστούμε να έρθετε στο Spa τουλάχιστον 30 λεπτά πιο μπροστά από το προγραμματισμένο σας ραντεβού για να έχετε χρόνο να συμπληρώσετε το γενικό ερωτηματολόγιο υγείας και τρόπου ζωής σας κατά την πρώτη επίσκεψη, να αλλάξετε στα αποδυτήρια, να κάνετε ντους και να κάνετε χρήση των εγκαταστάσεων. Αν φθάσετε αργοπορημένοι δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις μας και ο χρόνος της θεραπείας σας θα μειωθεί.

Τι να φοράτε: Σας παρέχουμε πετσέτα για το γυμναστήριο, πετσέτα για το μπάνιο και την πισίνα, μπουρνούζι, παντόφλες μιας χρήσης και προσωπικό ερμάριο για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Για να κάνετε χρήση του γυμναστηρίου απαιτείται να φοράτε φόρμα και παπούτσια γυμναστικής. Το μαγιό είναι απαραίτητο για τη χρήση του Κύκλου Υδροθεραπείας & Θαλασσοθεραπείας, της Thermal Spa Suite, του Rasul και των υδροθεραπειών. Εσώρουχα μια χρήσης παρέχονται από εμάς για όλες τις θεραπείες. Οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να έρθουν με τα μπουρνούζια τους φορώντας μαγιό ή εσώρουχα.

Πριν τη θεραπεία: Σας συνιστούμε να αφήνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο ερμάριο κλειδωμένα και να έχετε το κλειδί μαζί σας συνέχεια. Το ντους είναι απαραίτητο πριν από κάθε θεραπεία. Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν ξυριστεί εάν πραγματοποιήσουν θεραπεία απολέπισης, να μην φορούν make-up και οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ξυριστεί πριν από θεραπεία προσώπου. Θεραπείες απολέπισης αποφεύγονται σε ανθρώπους που έχουν εγκαύματα από τον ήλιο.

Κατά τη διάρκεια: Οι περισσότερες θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται χωρίς εσώρουχα. Η/Ο θεραπεύτρια/ης θα σας αφήσει να αλλάξετε στην καμπίνα, θα φορέσετε το εσώρουχο μιας χρήσης αν είναι απαραίτητο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα σημεία του σώματος που δεν συμμετέχουν καλύπτονται από μια πετσέτα ή κουβέρτα. Η/Ο θεραπεύτρια/ης θα σας ρωτήσει πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις επιθυμίες σας. Ενημερώστε για περισσότερη ή λιγότερη πίεση στο μασάζ, για την ένταση της μουσικής αν είναι κατάλληλη ή όχι καθώς και το είδος, για τη θερμοκρασία της καμπίνας κ.α. Αν θέλετε να μιλήσετε είναι δικαίωμά σας. Η/Ο θεραπεύτρια/ης θα λύσει όλες τις απορίες. Αν θέλετε να μείνετε σιωπηλοί το ίδιο θα πράξει και η/ο θεραπεύτρια/ης.

Μετά τη θεραπεία: Απολαύστε μέχρι τέλους την απόλυτη εμπειρία Spa. Μετά την θεραπεία σας χαλαρώστε και απολαύστε το τσάι σας από μια μεγάλη ποικιλία, ένα ποτήρι με φρέσκο νερό και λεμόνι, αφεψήματα και τους καλοκαιρινούς μήνες απολαύστε τον υπέροχο κήπο μας με τους καταρράχτες όπου παρέχουμε εποχιακά ελαφριά σνακ και κοκτέιλ. Προσοχή στον ήλιο μετά από συγκεκριμένες θεραπείες. Εάν κάνετε απολέπιση ή μασάζ με λάδι αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες.

Δωροεπιταγή: Όλες μας οι θεραπείες και τα προϊόντα περιλαμβάνονται και σε μορφή δώρου με κουπόνι. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας ενημερώνουμε ότι το κάθε κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο σε θεραπείες και προϊόντα ενώ δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Το κάθε κουπόνι δώρου Ισχύει μόνο για τις